محبوب ترین پاور بانک های سال 1403
پاوربانک هیسکا مدل QI-212PD
اولین چیزی که در مورد هر محصول جلب توجه میکند ظاهر و کیفیت ساخت آن است و هیسکا از این نظر بسیار عمل کرده و پاروبانک QI-212PD از آلومینیوم ساخته شده و به محض در دست گرفتن حس باکیفیت بودن را به شما انتقال میدهد. این محصول 20000 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد تا بتواند حداقل 3 یا 4 بار گوشیهای مختلف بازار را شارژ کند و شما به راحتی بتوانید برای سفرهای طولانی به روی آن حساب باز کنید.
به روی این پاوربانک چهار درگاه مختلف دیده میشود، دو درگاه USB-A، یک درگاه Type-C و یک درگاه Micro-ISB. دو پورت USB-A خروجی هستند و پورت Micro-USB نیز تنها برای شارژ پاوربانک کاربرد دارد اما داستان برای پورت Type-C کمی متفاوت است و از این درگاه هم به عنوان ورودی و هم به عنوان خروجی میتوانید استفاده کنید. یعنی به کمک پورت Type-C هم میتوانید گوشی و تبلت را شارژ کنید و هم خود خرید پاور بانک .
توان خروجی هیسکا مدل QI-212PD برابر با 22.5 وات است و فناوری شارژ ایمن QC نسخه 3.0 و فناوری شارژ سریع پاور دلیوری PD امنیت گوشی و باتری شما را تضمین میکنند. در نهایت هم ناگفته نماند که این مدل از یک نمایشگر کوچک استفاده میکند و به این طریق میتواند میزان شارژ پاوربانک را به شما نمایش دهد.
پاوربانک شیائومی Redmi PB200LZM
یکی از بهترین پاوربانک های شیائومی، مدل Redmi PB200LZM است که 20 هزار میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد. البته، وزن این پاوربانک نیم کیلو است و با ابعاد 27.3×73.6×150.5 میلیمتر، احتمالا حمل هر روزهی آن در کیف یا جیب، سخت باشد. خوشبختانه انواع گوشیهای اندرویدی و آیفون، تبلتها و پلیرهای موسیقی با این دستگاه قابل شارژ هستند. پس میتواند وسیلهای پرکاربرد برایتان باشد که در طول روز چندین بار استفاده می شود و از آنجا که قابلیت محافظت از جریان خروجی دارد، باتری گوشی یا تبلت در حین شارژ شدن آسیبی نمیبیند.
بدنهی پاوربانک، از جنس پلاستیک است اما جنس آن، لیز یا صیقلی نیست؛ بلکه بافتی روی بدنهی آن وجود دارد که دستگاه را از حالت صیقلی درمیآورد و احتمال افتادن یا لیز خوردنش را کم میکند.
پاوربانک هیسکا مدل QI-311PD
اگر پاوربانکی با ظرفیت بالا میخواهید حتما به روی این مدل از هیسکا حساب باز کنید، دستگاهی که 30000 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و میتوانید اکثر گوشیهای موجود در بازار را 5 بار یا بیشتر شارژ کند. به روی این محصول پنج درگاه مختلف دیده میشود، دو عدد USB-A، یک عدد Type-C، یک عدد Micro-USB و یک عدد درگاه لایتنینگ.
دو درگاه USB-A و همچنین درگاه Type-C به عنوان خروجی و درگاه Micro-USB، درگاه لایتنینگ و درگاه Type-C به عنوان ورودی قابل استفاده هستند (درگاه Type-C هم به عنوان ورودی و هم به عنوان خروجی قابل استفاده است). خروجی حداکثری این پاوربانک هیسکا برای با 22.5 وات است و شما میتوانید میزان شارژ باقی مانده را از طریق نمایشگر کوچک این محصول مشاهده کنید.
وزن 543 گرمی، زمان شارژ 12 ساعتی، فناوری شارژ ایمن QC، فناوری شارژ سریع پاور دلیوری و دکمه روشن/خاموش از دیگر ویژگیهای مهم و کلیدی این پاوربانک به حساب میآیند.
پاوربانک انکر Powercore III Elite A1291
این مدل پاوربانک انکر که از نظر خیلی کاربران بهترین پاوربانک مدل انکر محسوب میشود، یک شارژر همراه عالی است که میتواند موبایلتان را از خاموشی نجات دهد. این پاوربانک، 25600 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد که توان خروجی کلی آن 87 وات است و به کمک آن میتوانید تلفن همراه، تبلت، ساعت هوشمند و لپتاپ خود را شارژ کنید و اگر هم برای شارژ شدن چند وسیله عجله دارید، این پاوربانک اجازهی شارژ همزمان را بهتان میدهد. دو پورت تایپ سی با توان 60 وات، و یک پورت تایپ ای با توان 18 وات در این وسیله وجود دارند.
نوع باتری بهکار رفته در این شارژر همراه، لیتیوم یون است و همانطور که زودتر اشاره کردیم، از داغ شدن دستگاه و فشار آمدن به موبایل جلوگیری میکند. بدنهی پاوربانک، از جنس پلاستیک سخت بوده که مجهز به پوشش ضدحریق، و سیستم ایمنی است.